varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Jobb i Varingskollen

Har du lyst til å bli en av oss?

Vi tar vi nå nye tak og er i gang med forberedelsene til nok en flott og innholdsrik sesong i et av Østlandets herligste alpinanlegg. For å få hjulene til å gå rundt trenger vi din hjelp. Er du serviceinnstilt, ansvarsfull og har godt humør? Er du opptatt av å skape opplevelser og gi best mulig service til enhver tid? Da er du hjertelig velkommen til å sende oss din søknad.

 

Vi ser etter deg som blir glad av å være ute i snø! Hos oss kan du jobbe med flere ulike ting, alt fra snølegging til servering og shop. Uansett hva du ønsker å jobbe med, leter vi etter deg som har rett innstilling til jobben. Du bør være utadvendt, sosial og elske serviceyrket! Samtidig er det viktig at du tar ansvar og kan jobbe i team. Vi er opptatt av at våre gjester og besøkende skal få en uforglemmelig opplevelse i vårt skianlegg. 

 

Ledige stillinger vinteren 21/22:

Snøproduksjonsmedarbeidere

Liker du fysisk krevende arbeid under tøffe forhold i kuldegrader og snø?

Da burde du søke jobb i vårt snøteam, vi søker etter noenn som kan jobbe til døgnets alle tider primært i perioden november-januar.

Du skal være over 18 år, fysisk god form og takkle å jobbe under press. Send oss din søknad senest 01 oktober på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skipatrulje 
Som Skipatrulje  i Varingskollen er ditt ansvarsområde hovedsakelig å jobbe med forebyggende sikkerhetsarbeid. Dette innebærer kontroll av nedfarter og heiser, hjelpe skadde gjester i anlegget og sørge for at alle gjester i anlegget har en god opplevelse. Du må være fysisk og psykisk sterk, være god på alpint og jobbe bra både i team og alene. Du bør være minimum 20 år og ha sikkerhetskurs fra ALF/SLAO og/eller annen helsefaglig erfaring. Ved eventuelle større hendelser må du være kapabel til å ta ansvar, organisere folkemengder og være en tydelig person. Tidligere erfaring fra bransjen, andre lignende servicejobber og gode referanser er et stort pluss. Arbeid skjer primært på helger og ferier. Send din søknad til marie.flatbye @varingskollen.no senest 24 september.

 

Skiskoleinstruktør.

Varingskollen Skiskole søker deg som skal lære gjesten å bli bedre på ski gjennom mestring, lek og glede. Du vil undervise alt fra barn til pensjonister og målet er å gi de stor ski/snowboardglede. Vi søker nå etter deg som kan jobbe deltid/høysesong.

Som skiinstruktør er du med på å skape et minne for livet for gjestene våre.

Kvalifikasjoner:

  • Skiskole utdanning fra DNS, SBF, SLAO eller lignende
  • Kunne jobbe selvstendig
  • Sosial, positiv og imøtekommende
  • Erfaring fra å jobbe med barn og ungdom
  • Gode kommunikasjonsferdigheter i både skandinavisk og engelsk
  • Stor interesse for ski/snowboard

Vi arrangerer privattimer i alle aldre og ferdighetsnivåer.

Som skiinstruktør skal du ha stor skiglede, en interesse for å utvikle deg både som skikjører og som instruktør.

Har du ikke utdannelse som instruktør, men veldig bred skierfaring kan det også være aktuelt.

Søknadsfrist: 24. september 2021

Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Heis- og skiutleiemedarbeider
Når du  jobber som heisguide har du ansvar for at alle gjester får en bra og personlig service i våre heiser. Du hjelper voksne og barn ved påstigningen og ser etter at veien til toppen både blir sikker og hyggelig. Du er samtidig en viktig informasjonsmedarbeider ute, til deg kommer mange av våre gjester med spørsmål hver dag. For å klare jobben som heisguide må du like å jobbe med mennesker, være mye ute, være svært tålmodig, ha god fysikk og vilje til å gi alt når det kommer til service. Minimumskrav er at du er over 18 år, og snakker og forstår "skandinavisk".  Jobber du i heisen vil du også variere med å jobbe i vår skiutleie/shop. Her vil du komme tett på gjestene, da du skal hjelpe de med å finne frem til riktig utstyr. Du er en selger, som liker god orden og struktur, og liker å jobbe med mål. De som jobber i skiutleien har også ansvar for vedlikehold av brett og skiutstyr. Stillingene er helt- og deltid i sesong, fra medio november. Heisene er åpne hver dag hele uken, så kvelds-, helge- og feriearbeid må påregnes.

Søknadsfrist: 24. september 2021
Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Billettsalg
Som billettselger har du alltid første møtet med våre gjester. Du hjelper gjestene med alle typer av spørsmål og problemer. Det passer for deg som er positiv, behjelpelig, og som har et stort smil. En del av jobben er også å informere gjester om relevante ting uten at de trenger å spørre. Det er viktig at du har ordenssans, er ryddig og tar initiativ. Kasseerfaring er en fordel. Stillingene er hel- og deltid i sesong, med oppstart medio november. Du skal være over 18 år og snakke og forstå "Skandinavisk".

Søknadsfrist: 24. september 2021
Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Serveringsmedarbeider.
God mat og drikke er en viktig del av en dag i bakken for store og små.
Vi har behov for blide, motiverte og serviceinnstillte medarbeidere til å jobbe i vår serveringsavdeling. Du bør ha interesse for mat, ha god ordenssans og tåle høyt tempo. Du skal være over 18 år og snakke og forstå "Skandinavisk".
Er du en person som brenner for å gi en best mulig opplevelse til andre? Kasseerfaring er en fordel.

Søknadsfrist: 24 september 2021
Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvordan søker jeg jobben?
Send oss en kortfattet søknad med bilde og CV på mail.

Søknaden må inneholde:
- hvilken stilling du søker 
- om du ønsker deltid eller heltidsansettelse

Mer informasjon om å jobbe i Varingskollen
Vi søker deg som har mulighet til å jobbe fra desember til medio april, heltid og deltid med turnusarbeid i helger/ferier, kveld- og dagskift. Under høysesong og helger kan det bli mye jobb og du må regne med å måtte jobbe litt ekstra hardt i disse periodene. Under lavsesong og ukedager finnes det tid til å nyte vårt fantastiske anlegg på ski eller snowboard.

Det er mulig enkelte roller vil bli slått sammen, slik at man får rullerende turnus mellom ansvarsområder.
Vi ser derfor etter deg som er fleksibel og synes sammensatte dager er spennende.

Jobben passer godt for deg som har lyst til å jobbe ute i vinter, og trives like godt på dager når det er kaldt så vel som på dager når sola skinner. Du er sosial, har lett for å komme i kontakt med folk og er vennlig og behjelpelig når noen trenger din hjelp.
Har du tidligere erfaring fra bransjen eller andre lignende servicejobber er det et pluss.

Håper vi hører fra deg!

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.