varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Velkommen til utelie og ski-shopen

Alt du trenger på Snøtunet

På Snøtunet har vi utleie av alpin- og snowboardutstyr. Nesten alt er nytt av året så kom innom og prøv de nyeste modellene!

Hvorfor leie?

Ved å leie utstyr har du tilgang til det nyeste og mest moderne utstyret på markedet. Enten du er nybegynner eller en erfaren alpinist/ snowboarder hjelper vi deg med å finne det rette utstyret du trenger for en flott dag i bakken. Du vil også få muligheten til å teste et utvalg av utstyr for å skaffe din egen erfaring med tanke på kjøp av utstyr senere.

Utviklingen av ski og snowboard utsyr skjer fort og det kan være spennende og lærerikt å følge denne utviklingen fra år til år.

Våre medarbeidere har mye erfaring innen ski og snowboardutstyr. Spør oss om råd til hva du bør tenke på ved valg av utsyr!

Prepp og slip av ski og snowboard

Vi har eget verksted i Varingskollen - ta en prat med oss om hva vi kan gjøre for utstyret ditt!

Skishop på Snøtunet

Velkommen for en hyggelig handel i vår skishop. Alt av sesongens nyheter på plass og vi har det siste innen hjelmer, briller, hansker, luer, ryggplater, og også noe skibekledning. Vi kan også bestille varer som ikke finnes på lager i vår butikk. Eller bare kom innom for en prat!

Velkommen!

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.