varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

5 gode grunner for å besøke oss!

Fantastiske Varingskollen!

 

Sted og tilbud
Med en av Norges beste og råeste parker, komplett og oversiktlig barneområde og Oslos mest utfordrende nedfart kan vi tilby noe for alle.

Varingskollen ligger kun 30 minutter fra Oslo sentrum, har togtransport rett inn i anlegget og tilbyr kveldskjøring med flombelysning hele sesongen!

 

Grillplass
Hva er koseligere enn å grille litt pølser til lunsj eller middag når du er en dag i skibakken? I Varingskollen finner du en flott grillplass på toppen av barnebakken, veldig strategiskt plassert i forhold til å ha kontroll på barna i bakken! Her er et supert utgangspunkt for barnebursdager og andre tilstelninger.

Pudderkjøring
Det er ikke helt vanlig å kunne tilby pudderkjøring i et anlegg midt i byen som produserer nesten all snø selv. Men det kan vi i flere løyper og følelsen av å sette utfor når nysnøen ligger som et hvitt teppe over hele bakken er fantastisk!

Ola carving
Olaløypa er Varingskollens egen cruisingløype. Her kan du nyte lange og store svinger i hele 1 300 meter med deilig,hvit snø, og med en fallhøyde på 350 meter. Fra toppen har du en fantastisk utsikt i alle retninger og forhåpentligvis har det falt en del nysnø.

Barneområde
Barneområdet ligger helt ved inngangen til anlegget og tilbyr snille, flotte nedfarter for de aller minste. Her finner du gratis rulleteppeheis og akebakke. I direkte tilknytning er det grillplasser, cafe, varmestue og toaletter. Selvfølgelig har vi også lettere parkelementer i området. Det er lett å ha oversikt over barna i området da barnebakken og de øvrige løypene har samme utgangspunkt og heisene ligger ved siden av hverandre.

 

 

 

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.