varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Jobb i Varingskollen

Har du lyst å bli en av oss?
Nå er det snart vinter og en ny sesong i et av Østlandets herligste alpinanlegg venter. Men for å få hjulene til å gå rundt trenger vi din hjelp. Er du serviceinnstilt, ansvarsfull og i godt humør? Er du opptatt av å gi best mulig service til enhver tid?
Da er du hjertelig velkommen til å sende oss din søknad.


Vi ser etter deg som blir glad av å være ute i snø. Hos oss kan du jobbe med flere ulike ting, alt fra snølegging til shop. Uansett hva du ønsker å jobbe med, leter vi deg som har rett innstilling til jobben. Du bør være utadvendt, sosial og elske serviceyrket! Samtidig er det viktig at du tar ansvar og kan jobbe i team. Vi er opptatt av at våre gjester og besøkende skal få en uforglemmelig opplevelse i våre skianlegg. Du som søker bør være over 20 år og noen av stillingene krever førerkort.

Ledige stillinger vinteren 16/17:
Heisvakt, deltid
Når du jobber som heisvakt har du ansvar for at alle gjester får en bra og personlig service i våre heiser. Du hjelper voksne og barn ved påstigningen og ser etter at veien til toppen både blir sikker og hyggelig. Du er samtidig en viktig informasjonsmedarbeider ute, til deg kommer mange av våre gjester med spørsmål hver dag. For å klare jobben som heisguide må du like å jobbe med mennesker, være mye ute, være svært tålmodig, ha god fysikk og vilje gi alt når det kommer til service.

Billettsalg, deltid
Som billettselger har du alltid første møtet med våre gjester. Du hjelper gjestene med alle typer av spørsmål og problemer. Det passer for deg som er positiv, behjelpelig, og som har et stort smil. En del av jobben er også å informere gjester om relevante ting uten at de trenger å spørre. Det er viktig at du har ordenssans, er ryddig og tar initiativ.

Cafe/kiosk, deltid
God mat og drikke er en viktig del av en dag i bakken for store og små.
Vi har behov for blide, motiverte, serviceinnstillte medarbeidere til å arbeide som servitører.
Er du en person som brenner for å gi en best mulig opplevelse til andre? Søk jobb i dag!

Snøproduksjon
Som del av snøteamet har du en fysisk krevende jobb. Teamet jobber utendørs med snølegging fra begynnelsen av november til ca midten av januar. Vi ser etter en teamplayer med stor arbeidskapasitet og mye pågangsmot.

Hvordan søker jeg jobben?
Send oss en kortfattet søknad med bilde og CV.

Søknad må inneholde:
- om du ønsker deltid eller heltidsansettelse
- hvilken stilling du søker

Send din søknad på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Please note that we do not accept applications in English

Mer informasjon om å jobbe i Varingskollen
Vi søker deg som har mulighet til å jobbe fra desember til medio april, heltid og deltid med turnusarbeid i helg-, kveld-, og dagskift. Under høysesong og helger kan det bli mye jobb og du må regne med å måtte jobbe litt ekstra hardt i disse periodene. Under lavsesong og ukedager finnes det tid til å nyte vårt fantastiske anlegg på ski eller snowboard.

Det er mulig enkelte roller vil bli slått sammen, slik at man får rullerende turnus mellom ansvarsområder.
Vi ser derfor etter deg som er fleksibel og synes sammensatte dager er spennende.

Passer godt for deg som har du lyst til å jobbe ute i vinter og trives på dager når det er kaldt, så vel som på dager når sola skinner. Du er sosial, har lett for å komme i kontakt med folk og er vennlig og behjelpelig hvis noen trenger din hjelp.
Har du tidligere erfaring fra bransjen eller andre lignende servicejobber er det er pluss.

Håper vi ses i vinter!