varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Velkommen til Varingskollen!

Østlandets mest spennende alpinanlegg!

Her finner du et komplett alpintilbud bare en liten kjøretur fra hovedstaden. Varingskollen ligger i Hakadal, bare 30 minutter fra Oslo sentrum. Vi kan by på varierte utfordringer i 6 nedfarter og en fallhøyde på 360 meter. Anlegget har 5 heiser hvorav 1 er et gratis rulleteppe for de minste.


Her finnes bakker for barn og nybegynnere, Hakkebakken og Trollparken, en av Norges beste terrengparker, og den tøffe, utfordrende Ola-løypa, som har satt en støkk i mer enn én garvet alpinist.

Varingskollen har et utmerket familietilbud, så ta med ungene og tilbring hele dagen hos oss. Her står masser av opplevelser i kø, både for liten og stor. Vi har områder for snølek og gode muligheter for aking for de aller minste.

Den lengste bakken er 1600 meter lang med en fallhøyde på 340 meter. Her er skiskole, skiutleie, tre serveringssteder med varmestuer, og alt du kan ønske deg av et fulltilbuds alpinanlegg. Med beliggenhet 545 meter over havet samt snøkanoner og flombelysning i 5 av 6 løyper gjør at vi har normalsesong fra tidlig desember til medio april.

 

Velkommen til lek og moro!

Aktiviteter:

  • Alpint, telemark, snowboard
  • Barneområde med kiosk & varmestue

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.