varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Prepping av utstyr

 

Vi hjelper deg med prepping av skiene dine!

Hvorfor preppe?
Vann tørker ut sålen og gjør den porøs. Dette medfører større slitasje og dårligere glid. Ved å behandle skiene med voks sørger man for å bevare sålen i skiene, samt at man øker ytelsen og gliden i skiene betraktelig, spesielt ved dårlig føre. Våre medarbeidere har god kunnskap innen prepping og kan anbefale hvilke servicetiltak som bør gjøres på dine ski.

Skiverksted
Vi kan reparere de fleste tenkelige og utenkelige skader på ditt skiutstyr. Alle reparasjoner er forskjellige og vi tar derfor betalt for den tiden reparasjonen tar, og de materialene vi benytter.
Vi gir deg et estimat før vi starter, så du selv kan avgjøre om det er verdt det. Dersom du velger å reparere, garanterer vi for resultatet.

Betingelser
Innlevert utstyr må hentes senest 1 uke etter avtalt ferdigstillelse. For uavhentet utstyr vil det påløpe lagerleie på 15,- pr døgn pr par/enhet. Etter 3 mnd vil utstyret bli solgt eller gitt bort til Kirkens Bymisjon.

Spørsmål
Ved spørsmål og råd angående prepping og reparasjoner, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.