varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Prøv noe nytt!

Ved å leie utstyr har du tilgang til det nyeste og mest moderne utstyret på markedet. Enten du er nybegynner eller en erfaren alpinist/ snowboarder hjelper vi deg med å finne det rette utstyret du trenger for en flott dag i bakken.

 Her finner du alt av priser og opplysninger

Les mer …

Få en optimal dag på ski og snowboard!

Det finnes flere faktorer som påvirker skigleden, for eksempel valg av utstyr, det sosiale samvær, og mestringsfølelse.

Les mer …

 

Bestill utleie av ski og brett.

Les mer …

 

Vi hjelper deg med prepping av skiene dine!

Hvorfor preppe?
Vann tørker ut sålen og gjør den porøs. Dette medfører større slitasje og dårligere glid. Ved å behandle skiene med voks sørger man for å bevare sålen i skiene, samt at man øker ytelsen og gliden i skiene betraktelig, spesielt ved dårlig føre. Våre medarbeidere har god kunnskap innen prepping og kan anbefale hvilke servicetiltak som bør gjøres på dine ski.

Skiverksted
Vi kan reparere de fleste tenkelige og utenkelige skader på ditt skiutstyr. Alle reparasjoner er forskjellige og vi tar derfor betalt for den tiden reparasjonen tar, og de materialene vi benytter.
Vi gir deg et estimat før vi starter, så du selv kan avgjøre om det er verdt det. Dersom du velger å reparere, garanterer vi for resultatet.

Betingelser
Innlevert utstyr må hentes senest 1 uke etter avtalt ferdigstillelse. For uavhentet utstyr vil det påløpe lagerleie på 15,- pr døgn pr par/enhet. Etter 3 mnd vil utstyret bli solgt eller gitt bort til Kirkens Bymisjon.

Spørsmål
Ved spørsmål og råd angående prepping og reparasjoner, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Finn utsyret du trenger på Snøtunet!

Vi holder til på Snøtunet sammen med utleien og gir deg råd for bekledning og utstyr i skianlegg.
Her har vi spesialisert oss på alpine klær og utstyr, både for kulde, fleksibilitet og komfort.

Les mer …

Alt du trenger på Snøtunet

På Snøtunet har vi utleie av alpin- og snowboardutstyr. Nesten alt er nytt av året så kom innom og prøv de nyeste modellene!

Hvorfor leie?

Ved å leie utstyr har du tilgang til det nyeste og mest moderne utstyret på markedet. Enten du er nybegynner eller en erfaren alpinist/ snowboarder hjelper vi deg med å finne det rette utstyret du trenger for en flott dag i bakken. Du vil også få muligheten til å teste et utvalg av utstyr for å skaffe din egen erfaring med tanke på kjøp av utstyr senere.

Utviklingen av ski og snowboard utsyr skjer fort og det kan være spennende og lærerikt å følge denne utviklingen fra år til år.

Våre medarbeidere har mye erfaring innen ski og snowboardutstyr. Spør oss om råd til hva du bør tenke på ved valg av utsyr!

Prepp og slip av ski og snowboard

Vi har eget verksted i Varingskollen - ta en prat med oss om hva vi kan gjøre for utstyret ditt!

Skishop på Snøtunet

Velkommen for en hyggelig handel i vår skishop. Alt av sesongens nyheter på plass og vi har det siste innen hjelmer, briller, hansker, luer, ryggplater, og også noe skibekledning. Vi kan også bestille varer som ikke finnes på lager i vår butikk. Eller bare kom innom for en prat!

Velkommen!

Utleiepriser i Varingskollen. Hva slags utstyr trenger du?

Vår skiutleie og skishop er på Snøtunet, ved siden av Cafeen. 

Grunnet de nye restriksjonene i Viken fylkeskommune holder vi nå vår skiutleie åpen kun for avhenting av forhåndsbestillt utstyr fredag-søndag. Utstyr må bestilles på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 3 timer før åpning, vennligst oppgi høyde, skostørrelse og vekt. Utleia holder stengt mandag-torsdag.

 

Vi har utleie av nytt alpint og snowboard utstyr i de fleste størrelser, samt et utvalg av sesongens nye briller, hjelmer, ryggskinner etc.

Les mer …

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.