varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Skiskole i Varingskollen

Lær å stå på ski og snowboard

Varingskollen samarbeider med ulike skiskoler/klubber som tilbyr et bredt utvalg av kurs, for alle aldre og nivåer.  

 

Hakadal Idrettslag

Hakadal IL Alpingruppa ønsker velkommen til en ny og aktiv vinter på ski i Varingskollen. Vi har et tredelt aktivitetstilbud i Varingskollen:

1) Alpin SFO (Fulltegnet for 2017)

2) Alpin Skileik, 4-10 år - lære å stå på ski: Påmelding til kurs her: https://skileikalpin.wordpress.com/

3) Alpin treningsgrupper: For deg som vil trene og bli god på ski:  http://www.hakadal-il.no/alpingruppa/treningsgruppene-alpin

Alle våre tilbud vektlegger at alle deltakere skal ha og føle en god mestringsfølelse, lære nye ting og få positive opplevelser og ikke minst HA DET GØY PÅ SKI :-)!

Les mer: http://www.hakadal-il.no/alpingruppa

Hakadal IL Langrennsgruppa arrangerer meget populære og tradisjonelle SKILEIK-kurs! Målsetningen med kurset er at barna skal ha det gøy og samtidig oppnå bedre skiferdigheter.

Første Skileik-kveld er tidlig i januar og videre ut sesongen i lysløypa ved Varingskollens øvre parkeringsplassen (P1). Våre instruktører har gått på kurs i regi av Norges Skiforbund for at barna skal få best mulig utbytte av treningen.

Les mer: http://www.hakadal-il.no/langrennsgruppaDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">

Hakadal IL Alpin /Jibbegruppa. Jibbing kjennetegnes ved lek og moro, og hoved motivator er gleden ved å stå på ski. Det som skiller dette mest fra ”vanlig” alpin er akrobatikken som hovedelement. Dette er en gren som har dukket opp hvor utøvere har ønsket seg andre utfordringer. Jibbegruppen er en gruppe som vil trene barmark i tillegg til ski i Varingskollen.
Mer Informasjon om jibbegruppa finner du her: http://www.hakadal-il.no/alpingruppa/jibbegruppa-alpin

Varingskollen snowboardklubb

Klikk deg inn på linken under for mer informasjon.

http://www.varingskollensnowboard.no/ 

Privatundervisning

Hvis du ønsker privat undervisning for en person, eller en mindre gruppe, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kjører du mye Snowboard?

Vi har også kurs for medlemmer som ønsker å kjøre konkurranser (slopestyle), eller har kjørt mye park, og ønsker å utfordre seg selv og få gode råd fra erfarne trenere! Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Privattimer

GAMME Ski og Kajakk
GAMME Ski og Kajakk har lang erfaring med å tilby skreddersydd ski-opplæring i Varingskollen for mer trygghet og glede på alle typer ski.  Enkeltpersoner eller grupper, stor eller liten, begynner eller erfaren. Pål-Trygve Gamme er pedagog og gestaltcoach/terapeut. NSF-instruktør Telemark og Alpint siden 1986, fast instruktør OSI-fjell og DnT. Ski- skribent, tester og utvikler.

E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Tlf: 917 33 698

 

Privatinstruktør - Alpint
Varingskollen kan formidle kontakt til dyktig privatinstruktør for alpint som tar oppdrag på timebasis. Send e-post til info@varingskollen.no så setter vi deg i kontakt med instruktøren. Alle nivåer!