varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Jul i Varingskollen

Desember er spekket med aktiviteter for både store og små i hele alpin- og langrennsanlegget! Under finner du en oversikt over de planlagte aktivitetene i Varingskollen.

 

Åpningstidene i Desember ser du her. 

Varingskollen holder åpent kl 10-17 på lille julaften. På julaften holder vi stengt, men vi holder åpent alle dager fra 1. juledag til og med 1. nyttårsdag, fra 10-17. Mandag 2/1 og tirsdag 3/1 er det skolefri og vi holder åpent 10-21!

Juletilbudet på sesongkort finner du informasjon om her. 

3. - 4. Desember: Skvirre er i julehumør og serverer pepperkaker og gløgg til barna. 

10. Desember: Railsession i parken med DJ! Skvirre serverer pepperkaker og gløgg til barna

11. Desember: Coca Cola Cup: Barneskirenn - ALLE kan delta og alle får premie. Skvirre serverer pepperkaker og gløgg til barna. 

13. Desember: Vi feirer Lucia! Gratis lussekatter til alle i Varmestua. Et stalltips er at Skvirre stikker innom!

17. - 18. Desember: Skvirre er i julehumør og serverer pepperkaker og gløgg til barna. Hakadalsrennet på langrennstadion: http://www.skiforbundet.no/langrenn/terminliste/arrangement/?eid=303557 

23. Desember: Dagen før dagen i Varingskollen. Kanskje kommer Nissen kjørende med en overraskelse ca 15:00? Kanksje har han med en ekorn-venn?

Julaften: Stengt. (Skvirre sitter i toppen av et tre og slapper av mens han streamer Disney tegnefilmer på mobilen over NOKAB nettet i Varingskollen)

25. Desember, hele dagen: Nisse-kjøring i Varingskollen. Kjør på ski med nissekostyme og få rabatt på heiskortet! Mon tro om Skvirre stikker innom? 

26. Desember, 12:00: Juleskirenn for hele familien! Overraskelser og premier til alle :-)! Gjett hvem som deler ut premiene?

27. Desember, 12:00: Akekonkurranse for de minste i familieområdet sammen med Skvirre. Jule-AFTERSKI på Snøtunet kl 14:00 (18år/leg.).

28. Desember, 12:00: Vi pynter pepperkaker - lag en Skvirre-pepperkake! Skvirre kommer og hilser på barna.

29. Desember, hele dagen: Nisse-kjøring i Varingskollen. Kjør på ski med nissekostyme og få rabatt på heiskortet! Skvirre kommer og hilser på barna i familieområdet.

30. Desember, 12:00: Akekonkurranse for de minste i familieområdet sammen med Skvirre. Nyttårs-AFTERSKI på Snøtunet kl 14:00 (18år/leg).

Nyttårsaften, 12:00: Lag snøkunst i bakken! Vi maler snøen i barnebakken, og alle barn kan være med. Skvirre kommer og hilser på!

1. Januar, 12:00: Nyttårs-hopprenn for alle barn. Skvirre er med!

Skvirre og barna i Varingskollen