varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Jobb i Varingskollen

Har du lyst til å bli en av oss?

Etter en litt spesiellt vinter tar vi nå nye tak og er i gang med forberedelsene til nok en flott og innholdsrik sesong i et av Østlandets herligste alpinanlegg. For å få hjulene til å gå rundt trenger vi din hjelp. Er du serviceinnstilt, ansvarsfull og har godt humør? Er du opptatt av å skape opplevelser og gi best mulig service til enhver tid? Da er du hjertelig velkommen til å sende oss din søknad.

 

Vi ser etter deg som blir glad av å være ute i snø! Hos oss kan du jobbe med flere ulike ting, alt fra snølegging til servering og shop. Uansett hva du ønsker å jobbe med, leter vi etter deg som har rett innstilling til jobben. Du bør være utadvendt, sosial og elske serviceyrket! Samtidig er det viktig at du tar ansvar og kan jobbe i team. Vi er opptatt av at våre gjester og besøkende skal få en uforglemmelig opplevelse i vårt skianlegg. 

 

Ledige stillinger vinteren 20/21:

Serveringsansvarlig: 
Du vil stå for den daglige driften av våre tre serveringssteder, med tilhørende ansvar for matlaging, bestilling/innkjøp, IK-MAT, kasserapportering og vaktlister. Du har ansvaret for å bidra til lønnsom og effektiv drift, samt opplæring og oppfølging av ansatte. Du må være fleksibel, arbeidsvillig og selvstendig, samt ha gode samarbeidsevner og være glad i å lage mat. Fagbrev som kokk er ønskelig, men ikke nødvendig. Vi søker deg som brenner for resultatene, både økonomisk og det å skape hyggelige opplevelser i våre serveringssteder. Stillingen er fulltid i sesong, med planlagt oppstart medio oktober. For spørsmål angående stillingen kan du ta kontakt med Richard på telefon 400 21 117.

Søknadsfrist: 31. juli 2020
Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">

Snøproduksjonsmedarbeider

Snøproduksjonsarbeidet er fysisk krevende og med et stort ansvar. Arbeidet med forberedelser og igangsetting av snøproduksjonsanlegget er planlagt i begynnelsen av november. Du må være  18 år, glad i fysisk krevende arbeid ute og være forberedt på travle dager. Arbeidet krever god forståelse av tekniske innstallasjoner. Når systemet er i gang må det holdes kontinuerlig kontroll med kanoner, slanger, pumper og kompressorer. Turnus med arbeid dag, kveld og natt, også i helger og ferier. Førerkort på snøscooter er ønskelig, og erfaring fra lignende arbeid er en fordel. Stillingene er både del- og heltid i perioden, og når arbeidet med snøproduksjon er avsluttet er det mulig å jobbe videre i andre avdelinger.

Søknadsfrist: 21. august 2020
Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Heis- og skiutleiemedarbeider
Når du  jobber som heisguide har du ansvar for at alle gjester får en bra og personlig service i våre heiser. Du hjelper voksne og barn ved påstigningen og ser etter at veien til toppen både blir sikker og hyggelig. Du er samtidig en viktig informasjonsmedarbeider ute, til deg kommer mange av våre gjester med spørsmål hver dag. For å klare jobben som heisguide må du like å jobbe med mennesker, være mye ute, være svært tålmodig, ha god fysikk og vilje til å gi alt når det kommer til service. Minimumskrav er at du er over 18 år, og snakker og forstår "skandinavisk".  Jobber du i heisen vil du også variere med å jobbe i vår skiutleie/shop. Her vil du komme tett på gjestene, da du skal hjelpe de med å finne frem til riktig utstyr. Du er en selger, som liker god orden og struktur, og liker å jobbe med mål. De som jobber i skiutleien har også ansvar for vedlikehold av brett og skiutstyr. Stillingene er helt- og deltid i sesong, fra medio november. Heisene er åpne hver dag hele uken, så kvelds-, helge- og feriearbeid må påregnes.

Søknadsfrist: 11. september 2020
Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Billettsalg
Som billettselger har du alltid første møtet med våre gjester. Du hjelper gjestene med alle typer av spørsmål og problemer. Det passer for deg som er positiv, behjelpelig, og som har et stort smil. En del av jobben er også å informere gjester om relevante ting uten at de trenger å spørre. Det er viktig at du har ordenssans, er ryddig og tar initiativ. Kasseerfaring er en fordel. Stillingene er hel- og deltid i sesong, med oppstart medio november. Du skal være over 18 år og snakke og forstå "Skandinavisk".

Søknadsfrist: 11. september 2020
Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Serveringsmedarbeider.
God mat og drikke er en viktig del av en dag i bakken for store og små.
Vi har behov for blide, motiverte og serviceinnstillte medarbeidere til å jobbe i vår serveringsavdeling. Du bør ha interesse for mat, ha god ordenssans og tåle høyt tempo. Du skal være over 18 år og snakke og forstå "Skandinavisk".
Er du en person som brenner for å gi en best mulig opplevelse til andre? Kasseerfaring er en fordel.

Søknadsfrist: 11 september 2020
Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvordan søker jeg jobben?
Send oss en kortfattet søknad med bilde og CV på mail.

Søknaden må inneholde:
- hvilken stilling du søker 
- om du ønsker deltid eller heltidsansettelse

Mer informasjon om å jobbe i Varingskollen
Vi søker deg som har mulighet til å jobbe fra desember til medio april, heltid og deltid med turnusarbeid i helger/ferier, kveld- og dagskift. Under høysesong og helger kan det bli mye jobb og du må regne med å måtte jobbe litt ekstra hardt i disse periodene. Under lavsesong og ukedager finnes det tid til å nyte vårt fantastiske anlegg på ski eller snowboard.

Det er mulig enkelte roller vil bli slått sammen, slik at man får rullerende turnus mellom ansvarsområder.
Vi ser derfor etter deg som er fleksibel og synes sammensatte dager er spennende.

Jobben passer godt for deg som har lyst til å jobbe ute i vinter, og trives like godt på dager når det er kaldt så vel som på dager når sola skinner. Du er sosial, har lett for å komme i kontakt med folk og er vennlig og behjelpelig når noen trenger din hjelp.
Har du tidligere erfaring fra bransjen eller andre lignende servicejobber er det et pluss.

Håper vi hører fra deg!

Varingskollen benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.