varingskollen Main rgb

varingskollen Main rgb

Siste uke med tilbud på sesongkort!

Winter is coming! Kjøp sesongkort online!   

 Nå er det ikke lenge igjen til åpning - siste uke med avslag på sesongkort.

 

 

 

Bedriftsarrangement og event

Frisk luft og høy puls i Østlandets mest spennende alpinanlegg!

- Kun 30 minutter fra Oslo sentrum
- Komplett alpinanlegg med varierte utfordringer for alle ferdigheter
- Ekspertløype med fallhøyde på 360 meter
- Perfekt arena for skreddersydde bedriftseventer

 

Les mer …

Ny sesong nærmer seg

- og vi har ny daglig leder på plass i Varingskollen!

 

Pressemelding 18/8-17:

Ny Daglig Leder i Varingskollen Alpinsenter AS 

Richard Palmgren er ansatt som ny Daglig Leder i Varingskollen Alpinsenter AS og bringer med seg lang erfaring fra reiseliv, destinasjonsutvikling og drift av alpinanlegg.

Les mer …

Hakadal Idrettslag tildelt kr 500.000,-

Hakadal Idrettslag tildelt kr 500.000,- i gave fra Sparebankstiftelsen DNB til utvikling av Skvirre Familiepark i Varingskollen!

Les mer …

Jul i Varingskollen

Desember er spekket med aktiviteter for både store og små i hele alpin- og langrennsanlegget! Under finner du en oversikt over de planlagte aktivitetene i Varingskollen.

Les mer …

Terrengparken i Varingskollen har vært blant de beste i Norge, og selvfølgelig skal vi ha en skikkelig park i år også! Fete rails, store hopp og utfordrende elementer - hele pakka skal på plass. Alt fra små barn og nybegynnere til viderekommende og profesjonelle landslagskjørere vil kunne øve og utfordre seg på sitt eget nivå i Varingskollen i år.

 Satser på tidlig åpning

For Varingskollen er det viktig å gi et parktilbud som er muliggjør åpning tidlig i sesongen. I arbeidet med å få til en park som er ferdig produsert og klar til bruk i desember har vi satt i gang en del tiltak. Et av disse er masseutfylling i parken som tar ned behovet for snømengder til produksjon av parkelementer. Et annet tiltak er å utforme parken slik at den kan endres og tilføres nye elementer gjennom sesongen.

Terrengpark på kjørernes premisser
Vi vil prioritere å lytte til kjørerne, og bygge parken slik kjørerne vil ha den. Ledelsen i Varingskollen Alpinsenter vil frem mot sesongstart invitere alle brukergrupper av park i anlegget til å komme med innspill og forslag på utforming av park og elementer i parken. Mer informasjon om dette kommer i løpet av oktober/begynnelsen av november.

En levende terrengpark
Det er viktig for oss å ha en park som er levende der vi bytter og bygger om på parken i løpet av sesongen. Vi vil ha et stort fokus på parken skal holde høy standard, både på utfordringer og sikkerhet. Her vil innspill fra de som faktisk bruker parken være svært viktig.

For nybegynnere og de minste barna
I Trollparken vil du også i år finne blåparken som er ypperlig for nybegynnere og de minste barna, med en 550m lang linje med små hopp og rails/boxer. Her vil man kunne øve opp ferdighetene og bygge opp mot til og etter hvert bevege seg over i rødparken.

For de som er mer viderekommende
Terrengparken i Varingskollen er 550meter lang og vi har et mål om å fylle den med mest mulig røde elementer. Her vil du finne store hopp, morsomme og utfordrende rails og masse muligheter for kreativitet.

Velkommen til Varingskollen, bare 30 minutter fra Oslo.

Vi utvider åpningstidene

Det svinger i Varingskollen og nå utvider vi åpningstidene! Etter et par sesonger med stengt på mandager så er vi tilbake der vi bør være: Åpent alle hverdager – nå fra 14:00 med muligheter for «Rett fra skolen – rett i bakken!»

I helgene kjører vi med 10:00 – 17:00, det samme gjelder jul og påskeferien, mens det i vinterferien klinkes til med 10:00-21:00! Sammenliknet med fjoråret så er dette i sum en utvidelse av åpningstidene på ca 30%!

Åpent hver dag!
Etter et par år hvor anlegget har vært stengt på mandager så blir det nå full rulle hele vinter’n! – Vi tror det er stor interesse for å benytte anlegget på alle hverdager så det var i grunn en enkel beslutning, sier daglig leder i Varingskollen Alpinsenter AS, Harald Jøsendal. – Med åpent på alle hverdager, alle helger og selvfølgelig i jul, vinter og påskeferie så betyr det i praksis at anlegget åpner i november og holder det gående hver eneste dag til etter påske, med unntak av julaften hvor det er stengt. - Vi tror dette blir knallbra, sier Harald med et stort smil.

Rett fra skolen – rett i bakken!
Ikke bare holder anlegget åpent på mandager, åpningstidene vil også utvides med start kl 14:00 på hverdager (mot 15:00 i fjor). Dermed burde det være duket for moro på ski hele ettermiddagene. - Vi har sett på timeplanene på skolene og landet på at 14:00 er et bra tidspunkt, da er blir det gode muligheter for å dra ”rett fra skolen rett i bakken” forteller Harald.

Full rulle i helgene og i ferier
Det blir selvfølgelig full rulle i helgene med åpent 10:00-17:00, og disse åpningstidene gjelder også i feriene, unntatt vinterferien hvor det klinkes til med 10:00-21:00: - Hele romjula og nyttårshelgen kjører vi med 10:00-17:00 og i år så er vi overbevist om at vi kommer til å se mengder av glade barn med nytt skiutstyr i bakkene her hele juleferien, sier Harald entusiastisk.

Booking for grupper
-Det vil også bli mulig å booke anlegget utenom oppsatte åpningstider for grupper. – Dette er aktuelt for alt fra skigymnas, bedrifter, events og bursdagsselskaper sier Harald, som oppfordrer alle interesserte til å ta kontakt for å få et pristilbud.

Utvidelse på 30%!
-En ting er i hvert fall sikkert, i år skal det ikke stå på åpningstidene, sammenlikner vi antall timer åpent anlegg pr uke så er dette en økning på 30% – det tror vi blir stas, avslutter en travel og strålende blid Harald Jøsendal.


Du finner til en hver tid oppdaterte åpningstider på denne siden »